+370 678 59 069

„Arimex“ tapo Lietuvos triatlono federacijos rėmėju

Sveiką gyvenseną visuomenėje skatinanti riešutų ir džiovintų vaisių rinkos lyderė Baltijos ir Šiaurės šalių regione „Arimex“ tapo Lietuvos triatlono federacijos (toliau – Federacijos) generaliniu rėmėju. Įmonė prisidės prie Lietuvos triatlono rinktinės pergalių, jos prekės ženklas bus matomas Federacijos organizuojamuose renginiuose.

Lietuvos triatlono federacija – jau 7-oji Lietuvos sporto organizacija, kurios generaliniu rėmėju tapo „Arimex“.

„Džiaugiamės galėdami palaikyti Lietuvos triatlonininkus. Remdami triatloną, jungiantį net 3 skirtingas sporto šakas, drauge palaikome ir plaukimo, dviračių bei bėgimo sporto entuziastus, esamus bei būsimus šio sporto talentus. Tikime, kad mūsų indėlis bus svarbus ne tik sportininkams, siekiantiems pergalių, bet ir prisidės prie aktyvios gyvensenos skatinimo visuomenėje – bus paskata daugiau žmonių domėtis, išbandyti ir pamilti sportą“, – sako  „Arimex“ direktorius ir įkūrėjas Arnas Jurskis.   

„Labai malonu, kad „Arimex“ sugrįžo į Lietuvos triatlono federacijos rėmėjų gretas. Bet kokia finansinė parama Lietuvos triatlonui yra lyg oro gurkšnis, kadangi tai yra brangus, bet menkai valstybės finansuojamas sportas. Turėdami finansinį užnugarį galėsime dėti pamatus jaunųjų talentų ugdymui, bei federacijos veiklos organizavimui“, – teigia Lietuvos triatlono federacijos prezidentas Saulius Batavičius.

Lietuvos triatlono federacijos atstovų teigimu, „Arimex“ parama bus skirta ir naujos Federacijos internetinės svetainės paruošimui bei narių sistemos įdiegimui. Tai padės pasiekti dar daugiau triatlonu besidominčių žmonių. Sveikos gyvensenos vertybių puoselėjimas „Arimex“,  tiek įmonės viduje, tiek už jos ribų, yra pagrindinė įmonės socialinės atsakomybės kryptis. Užtikrindama aukščiausius pasaulinius standartus atitinkančią produkcijos kokybę bei investuodama į ilgalaikę partnerystę su sporto organizacijoms įmonė siekia didinti visuomenės supratimą, kad sportas bei sveikas gyvenimo būdas yra neatsiejama kokybiško gyvenimo dalis.